dinsdag 3 november 2009

Creatieve middag

Yoga familie, vrienden, kennissen, bekenden en iedereen die maar een kijkje komt nemen op onze site!

Onze werkdag voor vandaag zit er weer op. Vandaag hadden we voor het eerst met zijn drieën een dienst dus.. Alle drie vroeg uit bed zodat we 7 uur in Amecet konden zijn. Kan merken dat we een beetje zijn ingewerkt en meer ons eigen gang kunnen gaan. Het is echt lekker dat je weet wat er moet gebeuren en waar alles staat en vooral dat je niet meer alles hoeft te vragen. Het jammere is alleen dat er niet veel baby's/kinderen zijn op dit moment. Vandaag was er meer staff dan kinderen. Wij voelden ons dan ook een beetje over. Dit hebben we gelukkig creatief opgelost. Op het terrein van Amecet zijn een aantal watertanken, hier vangen ze het regenwater in op. Deze tanken zijn jaren geleden al eens beschilderd maar inmiddels is de verf erg vervaagd door de zon. Vandaag kregen ze eindelijk een opknapbeurt! Joke heeft super hard staan werken in de tuin.. grond om geploegd en planten verplaatst en daarbij lekker verbrand! Pff! Goed smeren met aftersun dus!
Vanavond is een ’hollandse avond’. We gaan met alle Nederlandse staff naar town om daar met z'n allen een hapje te eten. Morgen hebben we onze vrije dag en gaan we er met z’n drieën op uit. Omgeving verkennen.. Op avontuur!
Voor foto's van de kids en het huis kun je kijken op: www.picasaweb.google.com/amecet.uganda

Liefs Elsbeth

2 opmerkingen:

  1. hoi meiden,
    leuk om weer wat fotos te zien,
    doen jullie wel voorzichten als je op avontuur gaat maak er een leuke dag van

    dikke knuf van joke haar mem

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fammen!
    Erg boeiend jim ferhalen te folgjen en de foto's te sjen! Echt wauw! Ik skrok wol fan de mail fan Elsbeth femiddei, ferskrikkelik! Hoe is it no mei 'm?? Toitoitoi allegjear en sukses mei alle goeie dingen dy't jim der dogge!

    Leafs fan Lucie

    BeantwoordenVerwijderen