vrijdag 23 oktober 2009

Het is bijna zover...

Nog maar 4 nachtjes slapen en dan vertrekken we naar Uganda! Nu nog even alles inpakken, checklijsten nakijken, laatste regeldingetjes doen en hoi zeggen tegen iedereen. Voor de mensen die het leuk vinden om te weten hoe wanneer we onderweg zijn, is hier ons reisschema. Dinsdagmiddag vertrekken we in de auto naar Düsseldorf, waarna we om 20.45 uur vliegen richting Dubai. Hier komen we om een uur of zes 's ochtends aan. Dan vliegen we om half negen richting Oeganda, waar we om een uur of drie weer landen. Op het vliegveld worden we opgewacht door iemand van het hotel in Entebbe. Er is voor ons een kamer geregeld waar we die nacht kunnen overnachten. Donderdagochtend worden we door Julius naar Soroti gebracht. En dan hopen we donderdag aan het eind van de middag aan te komen in Soroti.
Er zijn een aantal mensen die gevraagd hebben naar ons adres in Oeganda. Dit is: PO Box 792, Soroti, Uganda. We nemen onze mobiels mee, maar we kopen in Uganda een Ugandeze SIM kaart waar we mee kunnen bellen. Op ons eigen nummer kan gesmst worden.
En dan nog even over onze inzamelacties! We zitten nu tegen de 10.000 euro aan en de giften stromen nog steeds binnen! Echt ontzettend geweldig, hoeveel geld we daar mogen schenken. We houden jullie via deze site allemaal op de hoogte, wat er mee gedaan gaat worden! Iedereen super bedankt voor de acties en de giften!

6 opmerkingen:

  1. he meiden,

    alvast een hele goede reis. en veel succes!
    wat een geld zeg, goed gedaan!

    X Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja super cool he!
    dank je wel

    liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een bedrag, geweldig!
    Heel veel succes voor jullie alle drie met de laatste voorbereidingen en alvast een hele goeie reis! Geniet ervan! Ik zal jullie verhalen zeker volgen! En goed op elkaar passen he? ;)
    Liefs,
    Femmie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ontzettend veel werkplezier en doe voorzichtig, daar. Geweldig toch zo'n bedrag. En ontzettend leuke, positieve reacties van het benefietconcert gekregen.
    Ik hoop dat het geld op de juiste plaats terecht komt.
    xxx G

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het komt nu allemaal wel heel dichtbij...!!!

    Ik hoop dat jullie een goede reis hebben en veel plezier hebben in het werk dat jullie daar gaan doen!

    Zet 'em op!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey Dames,

    Het zal voor jullie nu wel heel erg spannend zijn.. morgen begint jullie grote avontuur!
    Wees voorzichtig, pas op elkaar, en vooral genieten!

    Goede reis!

    Liefs Wilma.

    BeantwoordenVerwijderen